Over Siemie

Over Siemie.

Al toen ik 14 jaar was, ging ik op pad met de moonlights, een band uit mijn woonplaats Bolsward. Daarna volgde de S-Band, en weer later Reflex.

Zangeres Siemie

Zingen in kerken en kroegen

Intussen had ik een zelf opgerichte gospelgroep, waar ik 17 jaar voor stond, we zongen in kerken en tenten. Ook zong ik in een duo, en nog steeds kan men mij vragen om in een kerkdienst of id mee te werken. Mijn motto is altijd; als je er blij van wordt, kun je zingen in kerken en kroegen, zij het natuurlijk met aangepast repertoire.

Diverse bands

15 jaar lang zong ik bij de band; Reflex uit Leeuwarden/Franeker, onder beheer van een manager uit Meppel, Dus trokken we heel Friesland, Groningen en Drenthe door, met uitschieters elders in het land. Een prachtige tijd, daarna volgde de band: Challenge, de band waar Griet Wiersma uit stapte, en plaats maakte voor mij. Maar na een paar jaar, begon het band-leven me op te breken, en koos ik om solo verder te gaan.. En hiermee een geheel nieuwe weg in te slaan. En nu timmer ik alweer jaren als solo zangeres aan de weg.. Ideaal voor grote maar zeker ook voor kleine feestjes. Sfeer en gezelligheid, daar draait het om…